Αρχική iHunt.gr Το «Για τη φωτιά στον Υμηττό φταίει μια πέρδικα» είναι το Όσκαρ δικαιολογίας του 2022

Το «Για τη φωτιά στον Υμηττό φταίει μια πέρδικα» είναι το Όσκαρ δικαιολογίας του 2022

από iHunt Team

demobannerΜία εξήγηση βγαλμένη από τα ντοκιμαντέρ του National Geographic έδωσε ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ για την πυρκαγιά στη Βούλα. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Κώστας Μανιάτης δήλωσε ότι η ευθύνη για την πυρκαγιά ίσως να ανήκει σε ένα πτηνό.

Για να το πάρουμε από την αρχή, αυτή τη στιγμή δεν έχει λήξει το ποιος φταίει, διότι οι δήμοι Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης κατηγορούν ο ένας τον άλλο και οι δύο μαζί τον ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος στην αρχή δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι έχει ευθύνη για τη φωτιά. Επίσης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης φρόντισε να μας ενημερώσει ότι το καλοκαίρι θα είναι ζόρικο, ότι οι συνθήκες χτες ήταν αντίξοες κλπ κλπ (ευχαριστούμε πολύ μπρο, δε θα μας πήγαινε ποτέ το μυαλό).
Όπως καταλαβαίνετε, είναι η ώρα του πινγκ πονγκ. Σε αυτό το ευχάριστο κλίμα ήρθε να κολλήσει η εκδοχή του κ. Μανιάτη. Όπως είπε:

«Η φωτιά που δημιουργήθηκε και αν δημιουργήθηκε στον υποσταθμό εκεί, που ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα. Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε ένα πουλί που αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, καθώς μετέφερε την φωτιά έξω από τον υποσταθμό. Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, πήραν φωτιά τα φτερά του και έπεσε έξω από το χώρο.»

Δείτε την επίμαχη στιγμή:

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ανταποκρίθηκε άμεσα στις νέες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, πρότεινε να συλληφθεί το πτηνό, αν φυσικά δεν έχει αποδημήσει εις Κύριον.!!!!!!

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα