Αρχική iHunt.gr Το ηλεκτρικό SUV Nissan Ariya πέρασε τον Ισημερινό

Το ηλεκτρικό SUV Nissan Ariya πέρασε τον Ισημερινό

από iHunt Team
SUV Nissan Ariya

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Οι εξερευνητές Κρις και Τζούλι Ράμσι διέσχισαν τον ισημερινό, συνεχίζοντας την επική αποστολή τους με το SUV Nissan Ariya από τον Βόρειο στον Νότιο Πόλο και την Ανταρκτική.

SVESTONOF
SUV Nissan Ariya

Το ζευγάρι με το ηλεκτρικό SUV της Nissan, έχει διανύσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 20.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας τους αφιλόξενους πάγους της Αρκτικής, τις μεγάλες καναδικές εκτάσεις και εξερευνώντας τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική πριν φτάσουν στη γραμμή του ισημερινού στο Κίτο του Ισημερινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ερχεται χαράτσι σε όλα τα SUV;

Αναλογιζόμενη τις περιπέτειές τους στο βόρειο ημισφαίριο, η Τζούλι σχολίασε: “Ήταν μια απίστευτη εμπειρία μέχρι στιγμής. Το Expedition Ariya προσελκύει το ενδιαφέρον τόσων πολλών ανθρώπων στη διαδρομή μας και είχαμε το προνόμιο να φιλοξενηθούμε και να μας βοηθήσουν οι πιο ευγενικοί και πιο συναρπαστικοί άνθρωποι, οι οποίοι αγκαλιάζουν τη θετικότητα και την ελπίδα που αντιπροσωπεύει το Pole to Pole”.

SUV Nissan Ariya
Το Pole to Pole δημιουργήθηκε ως το απόλυτο τεστ για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με την ελπίδα να επιταχυνθεί η υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων ως μέρος της λύσης για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται οι θετικές δράσεις ανθρώπων και κοινοτήτων κατά την διαδρομή.

Σχετικά με το ταξίδι που ακολουθεί από τον ισημερινό, ο Κρις είπε: “Έχω σκοπό να ξεπεράσω πραγματικά τα όρια των EV και να δείξω στον κόσμο πόσο ικανά και συναρπαστικά αυτοκίνητα είναι. Η αποστολή μας με το Nissan Ariya έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα. Δεν μας έχει απογοητεύσει σε κανένα σημείο και έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον στην πορεία”.

SUV Nissan Ariya

Η Ανταρκτική αναμένεται να είναι η πιο σκληρή δοκιμασία για το πλήρωμα και το ηλεκτρικό SUV της Nissan μέχρι σήμερα, αλλά η εμπειρία από την Αρκτική ήταν προφανώς πολύ χρήσιμη και βάσει του προγράμματος, η αποστολή θα φτάσει στο Νότιο Πόλο στα τέλη Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τώρα τα εκπληκτικά αλλά πολύ απαιτητικά τοπία και κλίματα του Νοτίου Ημισφαιρίου.

Πηγή : SPORT24.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα