Αρχική iHunt.gr To Jeep Avenger σε εκτός δρόμου διαδρομές

To Jeep Avenger σε εκτός δρόμου διαδρομές

από iHunt Team

demobannerΤο Avenger έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας, σεβόμενο όμως απόλυτα το μοναδικό χαρακτήρα που διαχρονικά διακρίνει τα μοντέλα της Jeep.

Οι σχεδιαστές του Avenger το εφοδίασαν με μια σειρά χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να κινείται με ιδιαίτερη άνεση σε δρόμους με κακής ποιότητας οδόστρωμα, είτε σε εντός είτε σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Οι εξαιρετικά μικροί εμπρός και πίσω πρόβολοι, αλλά και η σημαντική απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 20 εκατοστά, επιτρέπουν στο Avenger να έχει γωνίες προσέγγισης (20ο), ράμπας (20ο) και διαφυγής (32ο) που συναντά κανείς μόνο σε εξαιρετικά ικανά εκτός δρόμου οχήματα.

Η ροπή όμως του Avenger στην περιπέτεια δεν σταματά εκεί, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Jeep εφοδιάζει ένα προσθιοκίνητο μοντέλο της με τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Το πρώτο, ανάλογα με τις συνθήκες (π.χ. λάσπη, άμμος, χιόνι, κτλ.) ρυθμίζει κατάλληλα τη μετάδοση της ισχύος στους τροχούς με στόχο τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση.

Το Hill Descent Control από την άλλη πλευρά εξασφαλίζει ότι το Avenger θα κατέβει και τις πιο απότομες κατηφόρες με απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια, ανεξάρτητα από την ποιότητα του οδοστρώματος και την εμπειρία του οδηγού. Τέλος, οι πλαστικές ποδιές στους προφυλακτήρες έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε οι μικρο-επαφές με πέτρες ή κλαδιά (ή πεζοδρόμια αν βρισκόμαστε στο αστικό περιβάλλον) να μην επιφέρουν ορατά σημάδια στο υλικό.

‘Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα εχέγγυα του νέου Avenger, ότι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα ανταπεξέλθει το ίδιο καλά στη «ζούγκλα» των μεγαλουπόλεων και στις εξορμήσεις όσων αγαπούν την περιπέτεια. Για την πιστοποίηση των παραπάνω, η Jeep, κάλεσε στους Δολομίτες τον 34χρονο πολυσχιδή Nicolas Simões. Με τη ζωή του να μοιράζεται ανάμεσα σε φωτογραφήσεις, στη σχεδίαση και κατασκευή κοσμημάτων και κυρίως στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ο Simões λατρεύει την περιπέτεια και την ελευθερία κίνησης σε κάθε διαδρομή. Θα μπορέσει το Avenger να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτού του λάτρη των εξορμήσεων;

Πηγή :https://www.newsauto.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα