Αρχική iHunt.gr Τριφυλία: Πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς

Τριφυλία: Πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς

από iHunt Team
ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τριφυλία: Πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας επέβαλε τρία διοικητικά πρόστιμα συνολικού ποσού 1.300 ευρώ, στο πλαίσιο του νόμου «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα “Αργος” και λοιπές διατάξεις».

SVESTONOF

Οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων και αφορούν δύο πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Κτηνιατρικός σύλλογος : Η στείρωση δεν συμπίπτει με την ιατρική ηθική δεοντολογία και γενικότερα με την κτηνιατρική επιστήμη…VIDEO

Στην πρώτη περίπτωση, επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα, 700 και 300 ευρώ, στον ίδιο πολίτη για παράβαση του άρθρου 9 παρ.1, σε συνδυασμό με το άρθρο 35 παρ. 1 του Ν4830/2021. Η παράβαση αφορά την μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας και τη μη τήρηση των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής για τα ζώα συντροφιάς.

Στην δεύτερη περίπτωση, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε πολίτη για παράβαση του ίδιου άρθρου. Η παράβαση αφορά την μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας για τα ζώα συντροφιάς.

Οι παραβάσεις του νόμου περί ζώων συντροφιάς τιμωρούνται με διοικητικά πρόστιμα, που κυμαίνονται από 300 έως 15.000 ευρώ.

Πηγή :gargalianoionline.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα