Αρχική iHunt.gr Τρίκαλα: Αγέλη λύκων κατασπάραξε πρόβατα μέσα σε στάνη…VIDEO

Τρίκαλα: Αγέλη λύκων κατασπάραξε πρόβατα μέσα σε στάνη…VIDEO

από iHunt Team

demobannerΛύκος ή αγέλη λύκων εισέβαλλαν σε μαντρί της περιοχής και σκότωσε 5 αρνιά και κατσίκια, ενώ τραυμάτισε άλλα 18, αρκετά εκ των οποίων δυστυχώς θα πεθάνουν, καθώς φέρουν βαριά τραύματα.

Σοκαρισμένος από το περιστατικό είναι ο κ. Παναγιώτης Κυργιάκος ιδιοκτήτης του μαντριού και κτηνοτρόφος, ο οποίος νωρίς το πρωί μόλις πήγε να ταίσει τα ζωντανά του βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ο ίδιος, δηλώνει ότι τα συγκεριμένα ζώα θα πωλούνταν τον 15Αύγουστο, αλλά πλέον έχει υποστεί μεγάλη οικονομική και όχι μόνο ζημιά και περιμένει να αποζημιωθεί για την καταστροφή, με βάση το νόμο.

Παράλληλα, τονίζει ότι τέτοια επίθεση λύκου σε μαντρί είναι πρωτοφανής για την περιοχή, αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί λύκοι στις γύρω περιοχές που κατεβαίνουν πιο χαμηλά για να βρουν τροφή και να σκοτώσουν.

Ο λύκος ή οι λύκοι εισήλθαν στο μαντρί περνώντας από ένα κενό κάτω από την πόρτα, ενώ ο κ. Κυργιάκος υπογραμμίζει ότι στο εξής θα θωρακίσει καλύτερα το μαντρί του, προχωρώντας στην απαραίτητη εκ νέου περίφραξη προκειμένου να μην υπάρξει άλλο τέτοιο συμβάν στο μέλλον.

Δείτε παρακάτω το σοκαριστικό βίντεο και εικόνες από τα όσα άφησε πίσω του ο λύκος στο μαντρί της Φωτάδας:

Πηγή :https://www.tameteora.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα