Αρχική iHunt.gr Τροχαίο με λύκο μόλις 2 χλμ από τον Λευκό Πύργο…VIDEO

Τροχαίο με λύκο μόλις 2 χλμ από τον Λευκό Πύργο…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει εξελιχτεί στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος.

ΝΕΟ τροχαίο με λύκο σημειώθηκε αυτή την φορά στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον ζωολογικό κήπο, πάνω από την Άνω Πόλη, 2 χιλιόμετρα από τον Λευκό Πύργο. Πρέπει να σημειωθεί ότι στα 150 μέτρα υπάρχουν σπίτια, όπως επίσης και παιδική χαρά πού την επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες μικρά παιδιά.

Το “σπάνιο” αγρίμι, ένας θηλυκός λύκος, εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 21/05/23 από διερχόμενο συνάδερφο κυνηγό, ο οποίος μας έστειλε τα παρακάτω ενδεικτικά βίντεο και εφιστά την προσοχή στους συμπολίτες του καθώς τα περιστατικά εμφάνισης λύκων έχουν αυξηθεί σε ιδιαίτερα ανησυχητικό βαθμό στην ευρύτερη περιοχή, με ζημιές και απώλειες κυρίως σε αδέσποτα, γάτες και σκυλιά.

Αυτό που κάποιος εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί είναι πόσοι λύκοι υπάρχουν άραγε όταν σκοτώνονται τόσοι πολλοί κάθε χρόνο σε τροχαία ; Πάντως σίγουρα όχι 700 και 1000 που ισχυρίζονται οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τον λύκο.

Γιατί όμως συνεχίζουν να επιμένουν να διατυμπανίζουν ότι υπάρχουν μόνο 700 λύκοι σε όλη την Ελλάδα ;;; (πρόκειται για νούμερα που έχουν προκύψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα που δεν θα τη μάθουμε αν δεν γίνει καταμέτρηση των λύκων από ανεξάρτητο και αξιόπιστο οργανισμό).

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα