Αρχική iHunt.gr Τροχαίο με λύκο στην Πρώτη Σερρών

Τροχαίο με λύκο στην Πρώτη Σερρών

από iHunt Team
τροχαίο με λύκο

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τροχαίο με λύκο στην Πρώτη Σερρών

Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει εξελιχτεί στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος.

SVESTONOF

ΝΕΟ τροχαίο με λύκο σημειώθηκε αυτή την φορά ανάμεσα στην Πρώτη και στην Μπάφρα στον επαρχιακό δρόμο Θεσσαλονίκης – Δράμας.

Το “σπάνιο” αγρίμι, ένας καλοταισμένος, μεγαλόσωμος θηλυκός λύκος εντοπίστηκε πριν δυο μέρες από τον διερχόμενο συνάδερφο κυνηγό, Κώστα Ραμποτά ο οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και εφιστά την προσοχή στους συμπολίτες του καθώς τα περιστατικά εμφάνισης λύκων έχουν αυξηθεί σε ιδιαίτερα ανησυχητικό βαθμό στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Αλεξανδρούπολη: Δυναμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κυνηγών Έβρου….VIDEOS

Αυτό που κάποιος εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί είναι πόσοι λύκοι υπάρχουν άραγε όταν σκοτώνονται τόσοι πολλοί κάθε χρόνο σε τροχαία ; Πάντως σίγουρα όχι 700 και 1000 που ισχυρίζονται οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τον λύκο.

Γιατί όμως συνεχίζουν να επιμένουν να διατυμπανίζουν ότι υπάρχουν μόνο 700 έως 1000 λύκοι σε όλη την Ελλάδα ;;; (πρόκειται για νούμερα που έχουν προκύψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα που δεν θα τη μάθουμε ποτέ αν δεν γίνει καταμέτρηση των λύκων από ανεξάρτητο και αξιόπιστο οργανισμό).


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα