Αρχική iHunt.gr Τρομοκράτησε τον σκύλο της ΕΜΑΚ ο Μητσοτάκης…VIDEO

Τρομοκράτησε τον σκύλο της ΕΜΑΚ ο Μητσοτάκης…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Λένε ότι τα σκυλιά είναι από τα πιο έξυπνα ζώα και πολλές φορές όταν έρχονται σε επαφή με κάποιο αναξιόπιστο άτομο αντιδρούν και προσπαθούν να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες τους ότι κάτι πηγαίνει λάθος.

SVESTONOF

Με αντίστοιχο τρόπο αντέδρασε και ο εκπαιδευμένος σκύλος της ομάδας διάσωσης της ΕΜΑΚ που επέστρεψε από την Τουρκία, μόλις είδε να τον πλησιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πήγε σήμερα να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους διασώστες.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, μόλις ο Μητσοτάκης πλησίασε τον άνδρα της ΕΜΑΚ που συνοδευόταν από τον εκπαιδευμένο σκύλο, εκείνος αναστατώθηκε, έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ποιος ξέρει τι αντιλήφθηκε αυτό το πανέμορφο ζώο που βρέθηκε στα χαλάσματα της κόλασης στην Τουρκία. Το πιο πιθανό είναι ότι φοβήθηκε ότι θα τον στειρώσει ο πρωθυπουργός…….


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα