Αρχική iHunt.gr Β. Μπαλατσός : Η λαθροθηρία δεν είναι ατύχημα…

Β. Μπαλατσός : Η λαθροθηρία δεν είναι ατύχημα…

από iHunt Team

demobannerΗ Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας  και Ν. Σποράδων θα ήθελε να συγχαρεί τον πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανακόψουν ακόμη ένα περιστατικό λαθροθηρίας.

Με αφορμή το ανωτέρω γεγονός θα ήθελα να επισημάνω για ακόμη μια φορά το τεράστιο έργο που παράγεται από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή από το 2000  -έτος ίδρυσής της –  έως και σήμερα. Όλοι οι συνάδελφοι κυνηγοί θα πρέπει να συνεπικουρούν στην οργανωμένη προσπάθεια , για την πάταξη της λαθροθηρίας και τη φύλαξη της άγριας πανίδας ,που γίνεται από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και τις Κυνηγετικές Οργανώσεις  καθημερινά και αδιάκοπα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό , το οποίο είναι ένα από τα πολλά που έχουν καταγραφεί, ας γίνει μάθημα σε όλους αυτούς που μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και με δόλιο τρόπο προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα της κυνηγετικής οικογένειας , ενισχύοντας τέτοιου είδους συμπεριφορές , χαρακτηρίζοντάς τες ως ατύχημα.

Η λαθροθηρία δεν είναι ατύχημα…

Μάλιστα ένας εκ των τριών που συνελήφθηκαν είναι ενεργό μέλος του παρασυλλόγου που εδρεύει στα Τρίκαλα.

Ως πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ. καλώ όλους τους συναδέλφους κυνηγούς  – το υγιές κομμάτι  της κυνηγετικής οικογένειας – να συνδράμουν με κάθε τρόπο και να οχυρώσουν τη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται δεκαετίες από όλες τις βαθμίδες των  αναγνωρισμένων σωματείων συνεργαζόμενα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος   – Κυνηγετικοί Σύλλογοι, Κυνηγετικές Ομοσπονδιες, Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος- για την πάταξη της λαθροθηρίας .

Ο στόχος είναι ένας και κοινός …

Όλοι μαζί  μπορούμε.

Βαγγέλης Μπαλατσός
Πρόεδρος Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας ΘεσσαλίαςPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα