Αρχική iHunt.gr Βάρη: Έστησαν μεγάλη επιχείρηση και διέσωσαν ένα εγκλωβισμένο μικρό ελάφι

Βάρη: Έστησαν μεγάλη επιχείρηση και διέσωσαν ένα εγκλωβισμένο μικρό ελάφι

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ένα ελάφι βρέθηκε εγκλωβισμένο στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χέρωμα Βάρης με αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλη επιχείρηση ώστε το ελάφι να πιαστεί να οδηγηθεί σε κάποιο κέντρο φιλοξενίας.

SVESTONOF

Το Δασαρχείο Πεντέλης και Πάρνηθας αλλά και κτηνίατροι που ευαισθητοποιήθηκαν κατάφεραν τελικά να οδηγήσουν το ελάφι με ασφάλεια σε ειδικό χώρο φιλοξενίας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαδιά

«Προχθές μας ειδοποίησαν ότι εγκλωβίστηκε μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χερωμα Βάρης ένα Ελάφι (Μάλλον το Ροδίτικο Πλατώνι αλλά με επιφύλαξη). Το Δασαρχείο Πεντέλης με τη μεγάλη βοήθεια του Δασαρχείου Πάρνηθας τόσο της Δασάρχη Κ. Λυκουδη αλλά και με την ουσιαστική και αποτελεσματική βοήθεια των συναδέλφων Χ. Γριβα και Α.Νίκα που χρησιμοποίησαν το φυσοκάλαμο για την αναισθητοποίηση του. Μετά από αρκετή ώρα κατάφερε ο συναδελφος Γρίβας να το πλησιάσει αρκετά και με εξαιρετική βολή να το πετύχει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κατάλληλο χώρο για φιλοξενία. Την όλη επιχείρηση συντόνιζε από κοντά η Κτηνίατρος Ελένη Φωτοπούλου μια εξαίρετος επιστήμων και άνθρωπος αφού η ίδια συνόδεψε το Πλατωνι πάνω στην καρότσα του αγροτικού κρατώντας αγκαλιά το κεφάλι για να μην τραυματιστεί Το συνάδελφο τον Δ. Νταλλη τον αφήνω τελευταίο, επί δυο μέρες ήταν παρών και ήταν αυτός που τράβηξε το μεγάλο φορτίο της όλης υπόθεσης.Συγχαρητήρια σε όλους.»


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα