Αρχική iHunt.gr Υπογράφηκαν οι αποφάσεις για τα τέλη και τις συνδρομές. Εν αναμονή η ρυθμιστική

Υπογράφηκαν οι αποφάσεις για τα τέλη και τις συνδρομές. Εν αναμονή η ρυθμιστική

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει ότι δεν θα υπάρχει τη φετινή κυνηγετική χρονιά αλλαγή στα τέλη και τις συνδρομές προς τις κυνηγετικές οργανώσεις.

Πλήρη επιβεβαίωση αφού ο αρμόδιος υπουργός για το κυνήγι κ. Σκυλακάκης υπέγραψε τις δυο αποφάσεις και πήραν το δρόμο για το υπουργείο Οικονομικών και για το Εθνικό Τυπογραφείο.

Ανάλυση συνδρομής

Εισφορά Κ.Σ. σε Κυνηγετικές Ομοσπονδίες : 15,00 ΕΥΡΩ
Εισφορά σε Κυνηγετική Συνομοσπονδία : 50 ΕΥΡΩ
Εισφορά σε Κυνηγετικό Σύλλογο : 15,00 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΟΛΟ :80 ΕΥΡΩ

Επίσης σταθερά παραμένουν και τα τέλη των αδειών θήρας. Έτσι σταθερή παραμένει η τιμή της άδειας θήρας για την περίοδο 2023-2024. Οι μόνες διαφοροποιήσεις που μπορεί να υπάρχουν είναι σε ομοσπονδίες και Κ.Σ που θέλουν να επιβάλουν έκτακτη εισφορά.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΩΝ

Screenshot 2023 07 19 at 5.35.31 PM

Τώρα όσο αφορά τη ρυθμιστική, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η συνάντηση του κ. Σκυλακάκη με την ΚΣΕ ώστε να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ποιες είναι αυτές οι λεπτομέρειες :

1. Τι θα γίνει με τη θήρα του τρυγονιού
2. Αν η οριστεί ενιαία ημερομηνία λήξης για όλα τα υδρόβια
3. Αν θα επιτραπεί η θήρας του αγριόχοιρου από τις 20 Αυγούστου ΜΟΝΟ στις ζώνες των αποδημητικών, δηλαδή εκεί που επιτρέπεται η θήρας από τις 20 Αυγούστου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr 

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα