Αρχική iHunt.gr Ζάκυνθος: Έκλεψαν έξι κυνηγόσκυλα

Ζάκυνθος: Έκλεψαν έξι κυνηγόσκυλα

από iHunt Team

demobannerΓια έναν κυνηγό από τη Ζάκυνθο, η κλοπή των τετράποδων συντρόφων του ισοδυναμούσε με καταστροφή.

Τα κυνηγόσκυλα που έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους είναι πάντα περιζήτητα και η τιμή τους είναι πάντα ιδιαίτερα υψηλή. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχουν κυκλώματα που για να τα αποκτήσουν έχουν φτάσει στο παρελθόν ως και στην… δολοφονία του ιδιοκτήτη τους!

Για έναν κυνηγό από τη Ζάκυνθο, η κλοπή των τετράποδων συντρόφων του ισοδυναμούσε με καταστροφή. Στον στάβλο που διατηρεί στο νησί, όπου φύλαγε τα συνολικά έξι σκυλιά του που είχε εκπαιδεύσει στο κυνήγι λαγού πληρώνοντας μεγάλα χρηματικά ποσά, εισέβαλαν άγνωστοι πριν από λίγες ημέρες και έκλεψαν και τα έξι κυνηγόσκυλα!

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ζακύνθου και η κινητοποίηση για τον εντοπισμό των κλεμμένων σκυλιών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, τα ίχνη τους έχουν χαθεί και πιθανολογείται ότι φυγαδεύτηκαν εκτός Ζακύνθου, πριν γίνει αντιληπτή η ζωοκλοπή.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα